Založ si blog

Fabulovanie alebo naivita Hrnčiara – Most-Híd

Na tlačovej besede Most-Híd boli prezentované vznešené volebné ciele, ktoré musia osloviť každého občana SR a aby to oslovilo čo najväčší počet občanov slovenskej národnosti s plnou vážnosťou program „Transparentné Slovensko„  odprezentoval p. Hrnčiar, čistý človek s dušou Slováka, nepošpinený a neznalý špinavých metód národnostnej politiky, ktorý dosiahol uznanie celosvetového významu . Neviem či p. Hrnčiarovi boli zároveň ukázaní aj kostlivci a gorilky, alebo ich nechce vidieť, v politike Most-Híd, ktorý ho môžu v tejto kampani prenasledovať.

 

 

K odprezentovaným myšlienkam p. Hrnčiarom, občan SR nemôže mať výhrady a musí mu vysloviť plnú podporu, keby tam nebolo podozrenie zo zneužitia osoby p. Harčára len na predvolebnú propagáciu.

Bod č. 1 a 2 bol transparentne použitý predstaviteľom Most-Híd pri predaji dreva a rýchlo prekrytý inými dôležitejšími témami.

Zamerám sa len na bod č. 3 prezentácie a to „obsadzovania pracovných miest“. To, že v roku 2010-2011 boli vyhodení z práce 100 ľudí, nakoľko to boli vhodné funkcie pre politických nominantov Most-Hídu a súčasnej koalície a dnes chce zabetóvať týchto politických nominatov vo funkciách pod vznešenou zámienkou odbornosti a výberových konaní. Pre ilustráciu, len na ObÚ TV takto boli vyhodení 4 zamestnanci, a to neboli politické funkcie.  Koľko je takýchto štátnych organizácií v okrese, kraji, Slovensku. Teraz zo strany Most-Híd prichádza návrh, svinstvom a podrazmi sme dostali svojich ľudí na funkcie, tak vyhlásme status qoe,  nech zostanú na funkciách a p. Hrnčiar, ako čistý Slovák, ich svojím programom na funkciách zabetónuje.

Zároveň bojujme proti korupcií, ale zabudnite, že budeme bojovať proti korupcii a za transparent aj na regionálnej úrovni. To, že existujú aj malé gorilky na úrovni okresu neregistrujte. Napr. to, že p. Vareha,  (o koho sa jedná, dajte si do Googlu), bol hlavným sponzorom občerstvenia pri vyhodnotení splnenia úloh (oslavy) ObÚ TV v roku 2011, čo nemá vplyv na charakter nominanta strany Most-Híd ktorý si toto sponzorstvo vybavil a prijal a preto bol zaradený na volebnú kandidátku pod č. 36. Toto je žiarivým príkladom transparentnosti jeho rozhodovania do budúcnosti. Veď z malej gorilky pri vhodných životných podmienkach môže vyrásť veľká Gorila.

Len p. Hrnčiar vie, prečo prijal ponuku Most-Híd, ale dúfam, že vo svojej činnosti nesklzne na úroveň regionálnych politikov Most-Híd a svoj program „Transparentné Slovensko“ bude presadzovať bez prizmy „straníckej príslušnosti a národnostných cieľov“ a bude prínosom pre politickú scénu Slovenska, aj keď životné skúsenosti hovoria, že poturčenec horší Turka.

 

Je COVID a čo má robiť občan?

14.11.2021

Možno mi niekto dokáže rozumne vysvetliť, ako dokáže obyčajný dôchodca riešiť bežný problém pre nezainteresovaného, no pre rodiča malá tragédia. Každý človek občas musí využiť služby zdravotníckych zariadení bez ohľadu či je COVID , alebo nie je. To sa stalo aj môjmu dieťaťu, ktoré dostalo obličkovú koliku a ako rodič som sa nechápavo díval, ako môže [...]

Láskavosť a pozornosť dorazila na Slovensko

24.10.2013

Teplá jeseň priniesla na do našej spoločnosti úsmev na tváre občanov, láskavosť a pozornosť do vzťahu občanov. Aj keď som sa ja nezmenil, zrazu ma zdravia pre mňa neznáme osoby, rozdávajú úsmevy a žoviálne sa informujú o mojich problémoch. Rôzny funkcionári, ktorí moju osobu nepustili ani za prah svojej kancelárie, mi zrazu podávajú ruku a vyzývajú ma, aby [...]

Potenciálni zločinci

26.04.2013

Novelizáciou zákona o emisných a technických prehliadkach štát zaviedol systém potenciálnych zločincov a skupinu pre napĺňanie štátnej kasy pokutami a materiálu pre exekútorov. Prečo? V dnešnej dobe množstvo našich občanov dlhodobo pracuje v zahraničí a pre udržanie svojho komfortu si so sebou vzali aj svoje motorové vozidlá. A tu nastáva problém, [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 22101x
Priemerná čítanosť článkov: 2009x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy