Národná výzva alebo scifi?

9. decembra 2011, miro55, Nezaradené

 My šičky z Hencoviec, zamestnanci na aktivačných prácach, dôchodcovia v sociálnych zariadeniach po zvýšení našich príspevkov za opatrovateľskú službu a iných skupín občanov oceňovaných profesií,  ktorí sú zbytočnou príťažou pre štátny rozpočet a trhové hospodárstvo týmto vyzývame národ na solidárnosť s našimi nedocenenými politickými nominantami v štátnych organizáciách a prehlasujeme, že sme ochotný v čase kríze a nedostatkov peňazí v štátnej kase, na plnenie základných funkcií vyplývajúcich z Ústavy SR, sa zriecť dobrovoľné 10% z našich platov a vyplácaných príspevkov. Nás ako hrdých občanov uráža, že hovorca ministra, riaditeľ sekcie a iné dôležité funkcie sú za 1 až 2 mesiace tvrdej práce v prospech nás občanov odmenení len 2000-6000€ odmenou. Je to urážka celého Slovenska, že pri jeho plate 2000  až 3000€ môže takýto odborník dostať odmenu len v hodnote 1-3 ročného platu (príspevku) nás menovaných skupín.

 

Týmto vyzývame aj nenažraných lekárov ktorí nedoprajú zisky zdravotným poisťovňám, učiteľov s ich nereálnymi požiadavkami na zvýšenie platov, robotníkov pracujúcich v montážnych halách za nadštardantné príjmy o solidárnosť s nedocenenými odborníkmi na politických funkciách a ochotu pracovať v budúcnosti za 300€, nakoľko Vaše požiadavky likvidujú celé Slovensko a podstatu demokracie na Slovensku. Zároveň vyzývame vládu o prijatie zákona, že politický nominant má za každý odpracovaný mesiac nárok zo zákona na odmenu minimálne vo výške 2-násobku jemu stanoveného platu. Veď títo ľudia pracujú 26 hodín denne len v prospech nás a s jediným cieľom je starať sa o naše blaho, čo musí byť primerane ocenené a my to plne chápeme

.

 Je to hanba pre celé Slovensko, že v tejto ťažkej dobe nedokážeme týchto nedoceniteľných odborníkov primerane oceniť za ich 2 mesačnú prácu a urážame ich takouto almužnou.